Anna Nordström

Anna är utbildad sjukgymnast av Linköpings universitet samt kiropraktor av Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och är legitimerad av socialstyrelsen. Hon är även licensierad kostrådgivare av Xtravaganza. Anna har behandlat och rehabtränat med olika idrottslag samt individuella idrottare.

GRUPPTRÄNING
Bodypump, bodybalance, cirkelstyrka, medicinsk yoga

Skicka E-post
070-3678036

Per Nordström

Per är utbildad kiropraktor av Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och legitimerad av socialstyrelsen. Han är även specialiserad av Motion Palpation Institute inom rygg- och extremitet behandlingar. Per är också erfaren funktionell tränare sedan många år tillbaka och har arbetat med en mängd olika idrottslag samt individuella idrottare.

GRUPPTRÄNING
Core, cirkelstyrka, cirkelhiit, spinning

Skicka E-post
070-5623462

Kristin Linde

Kristin är utbildad massör via Axelsons Gymnastiska Institut och har mångårig erfarenhet från arbete med både friska och sjuka människor. Hon erbjuder Friskvårdsmassage, Idrottsmassage, Terapeutisk massage och Lymfbehandling.

Thommy Nylander

Thommy är utbildad kiropraktor av Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och gör sin allmäntjänstgöring hos oss. Thommy är också erfaren funktionell tränare sedan många år tillbaka och har arbetat med en mängd olika idrottslag samt individuella idrottare.

Vilmer Svensson

Receptionist

Lisa Danielsson

Receptionist

Sandra Olhem

Yoga

Olof Olsson

Spinning & Cirkelstyka

Anna Rådström

Core & Cirkelstyrka

Klas Kullman

Spinning

>Henrik Kapraali

Spinning

Robert Strandberg

Pump

Lisa Eriksson

Receptionist

Camilla Ernebäck

Spinning

Fanny Lundström

Receptionist

Elin Forslund

Cirkelstyrka

Stefan Jansson

Cirkelstyrka