Stabil träning

Stabil Träning är något alla har nytta av både i vardagen, fritiden och i arbetet. Det handlar om en kroppskontroll där kroppen fungerar som en enhet per automatik.

Stabil balans

stabil Balans

Stabil Balans är en kurs i grupp om 10 träffar där du tränar bålstabilitet/core, balans, rörlighet och kroppskontroll i ett tempo du hinner med och under överinseende av oss. Det är allt från rörlighetsträning till långsamma styrkemoment och koordination. Syftet med passet är att det ska ge dig bättre hållning, balans och en bättre kroppskontroll!

Pris: 3710:- medlem / icke medlem 5430:- (med tillgång till gym)

Stabil Styrka

stabil Styrka

Stabil Styrka är en kurs där du tränar allsidigt, med fokus på teknik, balans och styrka. Vi använder oss av olika redskap såsom Kettlebell, TRX, Medicinboll och Exband. Kroppen behöver variation för att bli starkare och mer funktionell, vilket du får om du tränar Stabil Styrka regelbundet!

Pris: 3710:- medlem / icke medlem 5430:- (med tillgång till gym)

Stabil golfsving

stabil Golfsving

Stabil Golfsving är precis vad det handlar om. Att skapa en funktionell sving med rörlighet, smidighet och explosivitet under kontrollerade former oavsett om det handlar om den ”nya svingen” eller den traditionella.

Pris: 3710:- medlem / icke medlem 5430:- (med tillgång till gym)

Fler kurser

Här presenterar vi vårt övriga kursutbud.

Kom igång med jogg

Kom igång jogg

Tillhör du de som tycker att det ser härligt ut att jogga men tror att det inte går? Då kan vi med största sannolikhet berätta att det går!
De flesta av oss har ju joggat någon gång. Kanske var det länge sedan, därför gäller det att vänja kroppens leder, ligament, muskler, samt vår motor, hjärta och lunga över tid. Kursupplägget är 12-veckor med gemensamma träffar och egen träning. Vi ger dig förståelse för kroppens utveckling i joggningen och ger dig verktygen för att ge den rätt belastning utan att få ont.

Pris: 2900:- medlem / icke medlem 4800:-  (med tillgång till gym)

Medicinsk yoga

Medicinsk yoga

Medicinsk Yoga är en kurs i grupp om tio träffar och är en svenskutvecklad terapeutisk yogaform som har nått ut brett i samhället genom att knyta samman mångtusenåriga holistiska redskap med modern skolmedicin. Medicinsk Yoga är, samtidigt som den syftar till att stötta den egna läkningen också en del av ett större filosofiskt system ämnat att skapa en djupare balans i människan.

Pris: 3710:- medlem / icke medlem 5430:-  (med tillgång till gym)

Arbetsteknik och koordination

Arbetsteknik och koordination

Stabilitet, rörlighet och balans ger kroppskontroll. Deltagarna ska få kunskap i lyft- och förflyttningsteknik som behövs för att kunna arbeta på ett skonsamt sätt för kroppen. Deltagarna ska också praktiskt träna in en skonsam arbetsteknik för den aktuella arbetsuppgiften. Kursupplägget är 10 träffar á 1 timme. Startdatum sker efter överenskommelse.

Pris: 4 638:-  |  Läs mer

Stress på gott och ont

Stress på gott och ont

Stress är en livsviktig reaktion. Genom att stressa rätt kan du öka din livskvalitet, hälsa, energi och prestationsförmåga. En kurs på 10 träffar á 1,5 timme där du genom praktiska och teoretiska övningar får lära dig att växla mellan AV och PÅ.

Pris: 4 638:-  |  Läs mer

Viktminskning

Viktminskning

Det är ett helhetskoncept för livsstilsförändring. Fokus på att förändra beteendet i grunden och skapa nya vanor för ett lättare friskare liv. Med hjälp av vårt koncept kommer du att nå målet - balans. En kurs på 12 träffar á 1 timme.

Pris: 3710:- medlem / icke medlem 4800:-  (tillgång till gym)

Arbetsteknik och koordination

Massage för husbehov, en helgkurs för välbefinnande  

Under kursen arbetar vi i par och du får både ge och ta emot massage under den praktiskt inriktade delen. I den teoretiska delen får du lära dig en grundläggande anatomi, när du kan massera och när du inte kan. Efter kursen kan du utföra en helkroppsmassage på dina nära och kära.

För dig som funderar på att yrkesutbilda dig till massör men först vill känna dig för, är detta en utmärkt prova-på-kurs i grunderna för klassisk massage.

Välkommen

Pris: 2 500:-  |  Läs mer

kursprogram

Stabil balans, 10 veckor

Måndag 16/10 kl. 18.30 FULLT!
Tisdag 17/10 kl. 17.30
Onsdag 18/10 kl. 18.30 FULLT!Stabil Styrka, 10 veckor

 

Medicinsk Yoga, 10 veckor

Tisdag 17/10 kl. 17.30

 

Stress på gott och ont, 10 veckor

Torsdag 14/9 kl. 17.30

Viktminskning, 12 veckor

 Torsdag 14/9 kl. 17.30 FULLT!

 

Helgkurs, massage för husbehov

21-22 Oktober

 

Med reservation för ändring. Kurserna Stabil balans, Stabil Styrka och medicinsk Yoga kostar 3 710 kr för medlemmar. Icke medlemmar 5430 kr med tillgång till gymmet under kurstiden. 

Anmäl dig till kurserna

Du anmäler dig via mail till vår mailadress: anmala@rehabmagasinet.se eller via telefon 0270-13535.

När du har fyllt i dina personuppgifter samt vilken kurs det gäller och skickat dem till oss får du en bekräftelse till din e-post adress som visar att vi har tagit emot din anmälan. Inom en vecka får du reda på om du har blivit antagen till kursen och du får då en mer utförlig anmälningsbekräftelse med information till din e-post adress.