Rehabilitering

Kliniken omfattar akuta och planerade rehabiliteringsinsatser i öppenvård på mottagning och i hemmet. Insatserna utförs av legitimerad sjukgymnast, kiropraktor och psykolog.

Läs mer om vård & rehab

Träning & Friskvård

Vi på Rehabmagasinet driver en styrketräningsanläggning i anslutning till kliniken för att du skall kunna fortsätta med dina övningar du fått av oss. Du behöver inte varit patient hos oss.

Läs mer om träning

Kurser & studier

Våra kurser är något alla har nytta av både i vardagen, fritiden och i arbetet. Det kan handla om kroppskontroll där kroppen fungerar som en enhet per automatik, eller arbetsteknik och koordination.

Läs mer om våra kurser

Personlig träning

En personlig tränare lägger upp en skräddarsydd träning för dig och är med under dina träningspass för att peppa, utveckla din teknik och ge det där extra som hjälper dig komma igång eller komma vidare. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning. Vi möter dig där du är oavsett om du är ny, van, äldre, yngre, ringrostig eller övertänd. Du får ett upplägg anpassad för just din kropp och ditt sinne.

Vår PT, Madeleine H erbjuder dig träning och kostråd på ett säkert och hållbart sätt. Madeleine är utbildad personlig tränare via Axelsons PT Education.

Kursstarter

Team Rörlig Sträckgubbe 9/8 kl.10.00
Team Strong Woman 7/8 kl.17.30
Team Strong Woman fortsättning 7/8 kl.19.00
Team Smärta rygg 9/8 kl.09.00
Team Strong 9/8 kl.07.00
Team Senior 10/8 kl.10.30
Team Smärta knä (starka knän) 12/8 kl.09.00
Team Viktresan 12/8 kl.10.30

Vi har flera olika paket på personlig träning för att möta just dina behov.

Kontakta oss