Rehabilitering

Kliniken omfattar akuta och planerade rehabiliteringsinsatser i öppenvård på mottagning och i hemmet. Insatserna utförs av legitimerad sjukgymnast, kiropraktor och psykolog.

Läs mer om vård & rehab

Träning & Friskvård

Vi på Rehabmagasinet driver en styrketräningsanläggning i anslutning till kliniken för att du skall kunna fortsätta med dina övningar du fått av oss. Du behöver inte varit patient hos oss.

Läs mer om träning

Kurser & studier

Våra kurser är något alla har nytta av både i vardagen, fritiden och i arbetet. Det kan handla om kroppskontroll där kroppen fungerar som en enhet per automatik, eller arbetsteknik och koordination.

Läs mer om våra kurser

Om oss

Rehabmagasinet ägs och drivs av Anna och Per Nordström. Det är en behandlingsklinik i centrala Söderhamn som utför kiropraktiska/sjukgymnastiska behandlingar.

Vi är en klinik för dig som vill förbättra dig och din familjs hälsa och vi är specialiserade på att hjälpa dig som idrottar, för att nå bättre resultat genom att erbjuda Stabil Träning, Medicinsk Personlig Träning, personlig utveckling samt förebygga och behandla besvär. Vi har också en styrketräningsanläggning med gruppträning och fullt utrustat gym.

- Vänta inte tills du har ont innan du kommer till oss, investera i dig själv och din kropp för ökad kvalitet genom livet.