Anna

Anna Nordström

Anna är utbildad sjukgymnast av Linköpings universitet samt kiropraktor av Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och är legitimerad av socialstyrelsen. Hon är även licensierad kostrådgivare av Xtravaganza. Anna har behandlat och rehabtränat med olika idrottslag samt individuella idrottare.

GRUPPTRÄNING
Bodypump, bodybalance, cirkelstyrka, medicinsk yoga

 Skicka E-post
 070-3678036

Per

Per Nordström

Per är utbildad kiropraktor av Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och legitimerad av socialstyrelsen. Han är även specialiserad av Motion Palpation Institute inom rygg- och extremitet behandlingar. Per är också erfaren funktionell tränare sedan många år tillbaka och har arbetat med en mängd olika idrottslag samt individuella idrottare.

GRUPPTRÄNING
core, cirkelstyrka, cirkelhiit, spinning

 Skicka E-post
 070-5623462

Maria

Maria frank

Maria är utbildad Stressmanager, ICC Coach, HRV-instruktör och NLP-trainer av Skandinaviska Ledarhögskolan. Hon är Myofashiell massör och LPG-terapeut.

 Skicka E-post
 070-6789479

Susanne

Susanne Örnhav

Susanne är legitimerad psykolog vilket innefattar psykoterapiutbildning steg 1 utifrån en psykodynamisk grund. Hon är certifierad behandlare i EFT, Mindful Tapping, Trauma Tapping samt Bodysense och har också grundutbildning i kognitiv psykoterapi. Hon har i många år arbetat människor i akut kris, med posttraumatisk stress, utmattning, smärtproblematik, nedstämdhet, ångest och kring relationsfrågor.

 Skicka E-post
 076-1474600

Mikaela

Mikaela Frank

Receptionist

Mary-Ann

Mary-Ann Engman

Bodybalance & Medicinsk yoga

Sandra

Sandra Olhem

Bodybalance

Olof

Olof Olsson

Spinning & Cirkelstyka

Anna R

Anna Rådström

Core & Cirkelstyrka

Anna W

Anna Wernersson

Bodypump

Klas

Klas Kullman

Spinning

Henrik

Henrik Kapraali

Spinning

Robert

Robert Strandberg

Bodypump